Najlepsze rozwiązania do sprzedaży w internecie
Blog produktowy
IdoSell

5 kolejnych darmowych masek tematycznych (Apteka, Sport i turystyka, Księgarnia, Dom i Ogród, Automatyka domowa)

15 września udostępniliśmy pierwsze 4 tematyczne maski STANDARD. Akcja ta spotkała się z bardzo pozytywną odpowiedzią ze strony naszych klientów i ciągle prosicie Państwo o kolejne. Z tym większą przyjemnością udostępniamy 5 kolejnych. Są to maski zaprojektowane i wykonane przez najlepszych specjalistów w IAI i udostępnione całkowicie za darmo z myślą o konkretnych branżach. Dzisiejszy pakiet udostępnionych masek to:

• Jak wdrożyć aptekę (Pic. 1)
  • Automatyka domowa (Pic. 2)
  • Dom i ogród (Pic. 3)
  • Księgarnia (Pic. 4)
  • Sport i turystyka (Pic. 5)

IAI udostępnia za darmo łącznie już 14 masek tematycznych. Wszystkie maski są gotowe od razu w wersji polskiej i angielskiej. W przygotowaniu jest jeszcze 6 kolejnych o których premierze poinformujemy wkrótce.

Przypominamy również, że przedstawione propozycje gotowych szablonów nie są absolutnie gotowymi i ostatecznymi maskami. Maski tematyczne mają na celu ułatwienie startu i obniżenie kosztu rozpoczęcia sprzedaży lub przygotowania personalizowanej dla danego sklepu szaty graficznej. Dzięki gotowemu standardowi tematycznemu, przygotowanie indywidualnej maski np. dla księgarni możliwe jest w ramach pakietu BASIC a nie np. ADVANCED. Indywidualna i dopasowana do Państwa potrzeb maska sklepu jest ważnym elementem wizerunku. Podczas prac graficznych możemy również dostosować nawigację i pomóc w ustaleniu treści np. na stronę początkową. Warto o tym pamiętać, zamawiając lub aktualizując swój sklep. Nasi pracownicy są zawsze do Państwa dyspozycji po napisaniu komunikatu kierowanego do działu graficznego.