PRZYPOMNIENIE HASŁA DO KONTA ZAREJESTROWANEGO NA STRONIE FIRMOWEJ

Opcja ta służy wyłącznie do przypominania hasła dostępowego do strony firmowej, dla kont zarejestrowanych przez stronę firmową. Aby zresetować hasło dostępowe do swojego panelu, skorzystaj ze strony logowania do swojego panelu i w razie problemu z zalogowaniem, z opcji resetu hasła.