PRZYPOMNIENIE HASŁA DO KONTA ZAREJESTROWANEGO NA STRONIE FIRMOWEJ

Opcja ta służy wyłącznie do przypominania hasła dostępowego do strony firmowej, dla kont zarejestrowanych przez stronę firmową.