Bezpłatne i responsywne wizytówki internetowe w IdoSell Booking

Wiele obiektów noclegowych ma stare strony oparte na niewspieranych już technologiach, np. Flash. Takie rozwiązania są nieprzyjazne dla Google, a ich edycja jest skomplikowana i wymaga specjalistycznej wiedzy. Przestarzałe witryny są powszechne, ponieważ wyprodukowanie nowej wymaga nakładów finansowych, czasu, umiejętności i pracy. Darmowe i nowoczesne wizytówki IdoSell Booking to wynik sumiennej obserwacji rynku. W efekcie każdy, nawet najmniejszy obiekt noclegowy otrzymuje skuteczne i najnowocześniejsze rozwiązanie. Natomiast największym wygranym są ich goście, którzy dokonują rezerwacji w sposób bezpieczny i wygodny.

Wizytówki IdoSell Booking

Pensjonat, pojedynczy apartament, czy nawet pole namiotowe może mieć piękną stronę w RWD. Cena IdoSell Booking wraz z taką stroną jest niższa, niż koszty klasycznego hostingu. Ponadto wizytówki zostały przygotowane w oparciu o najlepsze praktyki SEO. Dzięki temu wizytówki są łatwe w odbiorze i dobrze pozycjonują się w Google. Dzięki technologii RWD strona obiektu dostosowuje się do ekranu urządzenia, na którym jest oglądana. Pozwala to gościom wygodnie zarezerwować nocleg z telefonu, tabletu czy komputera. Intuicyjny panel administracyjny IdoSell Booking zapewnia łatwą i szybką edycję strony. Jego mobilność gwarantuje efektywne i swobodne nanoszenie zmian. Dostęp do bezpłatnych wizytówek ma każdy aktywny klient usługi IdoSell Booking. Model SaaS gwarantuje, że usługa będzie cały czas rozwijana i zawsze w aktualnej wersji.

Nowe wizytówki IdoSell Booking dostosowane są do najnowszych trendów webdesignerskich, dzięki czemu przyciągają wzrok, jednocześnie oferując maksymalną intuicyjność. Są one podstawowym nośnikiem dla naszego interaktywnego kalendarza rezerwacji. Zaprojektowaliśmy je tak, aby potencjalny klient od razu wiedział co musi zrobić, żeby zarezerwować pokój. Najciekawszą nowością jest możliwość przeglądania zdjęć bezpośrednio na liście pokojów. Animowane fotografie pomagają klientowi podjąć decyzje zakupową. Z kolei integracja z szybkimi płatnościami online pozwala na sprawne przeprowadzenie transakcji, dzięki natychmiastowemu księgowaniu przelewu. - mówi Igor Podgórski, Marketing Manager w IAI S.A.

Wizytówki IdoSell Booking

Dzięki lepszej prezentacji oferty, co zapewniają stworzone do tego galerie zdjęć, gościom łatwiej jest wybrać pokój. W efekcie nowoczesne strony internetowe obiektów noclegowych pozytywnie stymulują cały rynek noclegowy. Są wartością dla obiektów noclegowych oraz dla ich klientów. Zwiększają sprzedaż dzięki czytelności i lepiej zaprezentowanym informacjom. Łatwy w obsłudze CMS pozwala na częste aktualizacje treści, co pozytywnie wpływa na pozycję strony w Google. Wszystko dopełnia personalizacja wizytówki oraz jej edycja graficzna, np. przez zmianę koloru tła jednym kliknięciem. Szablon wizytówki jest wielojęzyczny. Dzięki temu łatwo i szybko można rozpocząć prezentację oferty na rynkach zagranicznych. IdoSell Booking dowodzi, że każdy obiekt noclegowy ma niski próg wejścia w internetową i mobilną sprzedaż.

plik Bezpłatne i responsywne wizytówki internetowe w IdoSell Booking
plik 1 - Szablon wizytówki IdoSell Booking